5.11.14

Fotos de la Castanyada 2014

Dissabte passat era festiu, però al Garbí vam pensar que la Castanyada s'havia de celebrar amb tota la família garbitenca, i així ho vam fer. Primer vam fer activitats per grups, i després va venir la castanyera i vam fer una activitat conjunta abans de menjar castanyes.

MIGJORN
El grup de Migjorn va començar la tarda ballant i cantant. Tot seguit van fer un mural amb pintura amb les mans, i també van jugar amb ella pintant-se uns als altres.

TRAMUNTANA
Les nenes i nens de Tramuntana van començar jugant plegats, i després van estar parlant sobre la Sortida de Tardor i els dubtes que tenen sobre dormir fora de casa. A continuació cadascú va explicar com havia celebrat la castanyada o el halloween a l'escola.

GREGAL
Els nens i nenes de Gregal primer van jugar amb Orsar, i tot seguit van fer una taula amb els noms de totes les persones del grup on expressaran el seu estat d'ànim cada dia d'esplai. Després van estar parlant sobre el projecte que duran a terme aquest trimestre: organitzar un sopar per les famílies de Gregal!

ORSAR
Orsar va estar jugant amb Gregal una estona, i tot seguit van estar parlant una estona. Just abans de berenar van entrar a una sala i van fer jocs de taula.

MESTRAL
Les noies i nois mestralencs i mestralenques van començar la tarda parlant amb Llevant sobre el DeCap, la trobada de jovesdel sector Maresme d'Esplac a la qual aniran els dies 15 i 16 de novembre. Després van estar fent jocs moguts a petició seva.

LLEVANT
El grup de joves de Llevant van parlar amb Mestral sobre el DeCap i tot seguit van representar amb plastilina algun neguit o alguna por que després van compartir amb els seus companys i companyes de grup i en van estar parlant. 

CASTANYADA
A dos quarts de sis va arribar la castanyera, que ens va demanar que l'ajudéssim a trobar les castanyes, ja que les havia perdut. Per fer-ho, vam fer un joc i unes danses. Ho vam aconseguir i vam acabar la Castanyada menjant castanyes amb tothom qui va voler venir!
Moltes gràcies a totes les famílies que ens van venir a ajudar! 
Última foto: Beca Milà (gràcies!)