30.11.14

Fotos de dissabte 29 de novembre

Bona tarda, famílies garbitenques!!
Ahir va ser un dia d'esplai en el qual la pluja no va aconseguir impedir que tots els grups del Garbí fessin les seves activitats i gaudissin d'una nova tarda de dissabte.
El trimestre es va acabant, ja que la setmana que ve FEM PONT i, per tant, NO HI HAURÀ ESPLAI! Després ens quedaran dos dissabtes: un d'esplai habitual i el Tió, que en breus us explicarem com funcionarà aquest any.
De moment, però, us deixem amb les fotos d'aquest dissabte. Les trobareu totes fent clic aquí.
FOTOS DE LA SORTIDA DE TARDOR: http://ves.cat/l_Fb

MIGJORN
Els més petits i petites de l'esplai van començar jugant a pica-paret. Tot seguit van trobar una carta on la Pipa els demanava que l'ajudessin a trobar el mapa que havia perdut. Després de trobar totes les parts del mapa amb l'ajuda de la resta de grups de l'esplai, va aparèixer el xaman i van acabar fent màscares!

TRAMUNTANA
Els nens i nenes de Tramuntana van començar fent un joc sobre els Drets dels Infants. Van haver de debatre quin dret era més important, i després de descartar drets que no volien deixar de tenir, van adonar-se que tots són igual d'importants i necessaris per viure. Després van jugar un joc en el qual havien de contagiar-se l'alegria i, després de berenar, van fer una dansa per espantar la pluja i van jugar a diferents jocs de taula.
GREGAL
Els infants de Gregal van començar de nou expressant els seus sentiments amb la taula de gomets. Després van jugar a fet i amagar en una sala a les fosques. Després van fer una dinàmica en la qual cadascú interpretava un personatge i havien de discutir quins tres personatges salvarien d'un naufragi. A continuació van fer un debat sobre el que havien estat parlant i com havien estat argumentant les seves idees. Al final van parlar una mica del projecte d'organitzar un sopar per les famílies, que duran a terme d'aquí poc.

ORSAR
Els nois i noies d'Orsar van començar buscant exemples de publicitat, tant al carrer com als mitjans de comunicació i, per grups, van haver de triar un producte i vendre'l a l'altre grup fent-ne un anunci. Després van estar debatent i reflexionant sobre com ho havien fet i per què havien actuat de cada manera mentre feien els anuncis.

MESTRAL
Els nois i noies de Mestral van començar a acabar el seu ¿Quién es quién? pel qual han estat treballant diferents dissabtes. Ara ja tenen les targetes dels personatges impreses i van estar pensant com muntarien el joc perquè hi pugui jugar tot l'esplai.LLEVANT
Degut a que ha estat la setmana en la qual s'ha celebrat el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, el grup de joves de Llevant va estar analitzant diverses revistes i els anuncis que apareixen dins d'aquestes, a més d'anuncis de televisió mentre ho anaven comparant amb notícies de dones que han estat assassinades per les seves parelles aquest any. D'aquí en va sortir un debat sobre com s'estereotipa el gènere femení i com aquest estereotip està relacionat amb la mort de tantes dones. Després d'aquest debat van repartir-se papers per l'amic invisible que faran en breus.