28.10.14

Fotos de dissabte 25 d'octubre

L'últim dissabte d'octubre va aterrar a l'Esplai Garbí amb moltes activitats i moltes ganes de seguir amb aquest curs que tot just acaba de començar. Així s'ho van passar els grups garbitencs:

MIGJORN
Els nens i nenes de Migjorn van començar la tarda explicant-se la setmana els uns als altres. Tot seguit van fer jocs moguts en els quals van gaudir moltíssim i, per acabar, van dibuixar i pintar per fer volar la seva imaginació!


TRAMUNTANA
Els infants de Tramuntana, després de començar fent la seva rotllana habitual per començar la tarda, van fer uns quants jocs moguts i nous. Després de berenar cadascun d'ells i elles va dibuixar el que va voler sobre Tramuntana, i després van exposar-lo davant la resta del grup per fer una reflexió conjunta sobre què entenen per Tramuntana i per què venen a l'esplai.


GREGAL
Les nenes i nens de Gregal van fer un taller de cuina! Primer de tot van anar a comprar els aliments necessaris per cuinar i, tot seguit, van fer creps tots junts i juntes. Després de menjar-se'ls (diuen que estaven molt bons) i de netejar el que havien embrutat, van cantar i ballar pel pati de Les Esmandies.

ORSAR
Els nois i noies d'Orsar van començar la tarda fent jocs moguts, alguns de nous que van agradar molt! Per acabar, van fer jocs amb cadires, van jugar a cartes, etc.

MESTRAL
El grup de joves de Mestral va començar la tarda fent un escrit per la seva pàgina del bloc (que podeu visitar fent clic aquí). Després van jugar al Quién es quién humà maquillant-se i disfressant-se (mireu les fotos!). Després de berenar, van fer un joc de por amb la finalitat de recollir la sala, van fer una dinàmica de grup i, per acabar, van cantar cançons amb Migjorn i Llevant.


LLEVANT
Les i els joves de Llevant van estar durant una bona estona fent calendari per aquest curs. Després de berenar van anar amb Migjorn a cantar, i finalment Mestral s'hi va unir.
Llevant també compta ja amb la seva pàgina al bloc. Per veure-la, feu clic aquí!


ESPLAC
A més, aquest dissabte el Garbí va acollir l'Assemblea General Ordinària del Sector Maresme d'Esplais Catalans, on monis d'esplais de tot el sector van preparar el curs del sector més lliure i tropical!