16.10.14

Fotos de dissabte 11 d'octubre

El primer dissabte d'esplai en horari i espai habituals va arribar, i els sis grups garbitencs van aprofitar-lo molt i de diferents maneres!
RECORDATORI!
AQUEST DISSABTE FAREM LA 3G! MÉS INFORMACIÓ FENT CLIC AQUÍ.

MIGJORN
El grup nou de l'esplai, que engloba infants nascuts/des els anys 2009 i 2010 va fer el seu primer dia d'esplai coneixent Les Esmandies, coneixent-se entre ells i elles i coneixent la resta de grups de l'esplai. Van fer jocs, van parlar forces coses i van fer alguna cursa. La cosa promet!


TRAMUNTANA
Els nens i nenes de Tramuntana van descobrir aquest dissabte que aquest any el grup ha crescut força! Després de les primeres presentacions i explicacions de com ha anat l'estiu, van fer uns quants jocs moguts. Tot seguit van buscar targetes de diferents colors en les quals hi havia escrites diferents activitats. Quan les van reunir totes, van fer una assemblea per decidir quines d'aquestes activitats voldran fer i quines no.


GREGAL
Els infants de Gregal van començar el nou curs fent jocs de coneixença per començar a conèixer les noves incorporacions al grup. Després van pensar activitats de tot tipus per fer durant aquest curs.

ORSAR
Els nois i noies d'Orsar van començar la tarda fent jocs de coneixença per conèixer les persones que s'han inscrit aquest curs. Després van fer un memory molt divertit i, per acabar la tarda, van fer una pluja d'idees per escollir les activitats que volen fer aquest curs.

MESTRAL
El grup de joves de Mestral va retrobar-se després de l'estiu i de la ruta que van fer fent una activitat amb l'objectiu de decidir què voldran fer al llarg del curs 2014-15. Després de reunir vàries propostes, van fer un joc de rol en el qual havien de representar les actituds que les monitores els deien.


LLEVANT
Els i les joves de Llevant van quedar-se a dormir a l'esplai! Van arribar a mitja tarda i van estar una estona coneixent els nens i nenes de Migjorn, i després ja van anar a comprar menjar per fer el sopar. Després de sopar van mirar una pel·lícula de por i just abans d'adormir-se van rebre alguna brometa. Al matí, ben aviat, van estar parlant sobre els dies que van passar a Cadaqués aquest estiu passat i també van conèixer el funcionament intern de l'esplai, a més de decidir de quina manera voldran funcionar aquest curs.