29.5.14

Fotos de dissabte 24 de maig

Una excursió amb famílies i molts tallers van ser les activitats que van fer els diferents grups garbitencs dissabte passat, aquí en teniu les fotos i fent clic aquí les veureu totes.

TRAMUNTANA
Els nens i nenes de Tramuntana van anar a passar el dia a la Font Picant d'Argentona, on van fer activitats infants, monis i famílies. Van compartir un dia de jocs, dinàmiques, converses, dinar... i molta alegria!
TOTES LES FOTOS FENT CLIC AQUÍ!

GREGAL
Les nens i els nens de Gregal van fer un taller de fang en el qual van deixar anar la imaginació per crear figures. Després de berenar van unir-se al taller de Mestral que expliquem més avall.

ORSAR
Els infants d'Orsar van fer una guerra de pintures. Les fotos parlen per sí soles! Al final de la tarda també van unir-se a l'activitat de Mestral.


MESTRAL
El grup de joves de Mestral va fer un taller de henna, on cadascú va triar què volia tatuar-se. Al final de la tarda, diversos infants d'altres grups van voler unir-s'hi.

LLEVANT
Els i les joves de Llevant també van fer un taller, però de samarretes! Cada jove va triar quina forma i quin dibuix o estampat volia dur a la samarreta que estava creant, i la veritat és que van quedar molt i molt xules!