20.5.14

Fotos de dissabte 17 de maig

Un nou dissabte d'esplai i, de nou, molta activitat en tots els grups garbitencs!
Aquí en teniu algunes fotos. Trobareu totes les fotos fent clic aquí.

TRAMUNTANA
Els nens i nenes de Tramuntana van fer una activitat relacionada amb Les Santes juntament amb el mateix grup d'edat de l'Olla de Grills, els Terrabastalls. L'activitat va estar preparada per la Marta, una noia que, voluntàriament, va proposar als dos grups aquesta activitat que els va agradar molt!Imatge d'enllaç permanent incrustada

GREGAL
Els infants de Gregal van començar la tarda jugant al joc del pescador i al de matar. Tot seguit van avançar el Telenotícies, que ja ultimen amb ganes de veure el resultat final. Al final de la tarda, els nens i nenes van organitzar-se per jugar a un joc de pilota.

ORSAR
Les nenes i nens d'Orsar van fer una tarda plena de jocs. Primer van fer jocs força moguts i a continuació altres jocs com el pitxi o el de les cadires.

MESTRAL
Els i les joves de Mestral van fer un taller de fang i s'ho van passar molt bé.

LLEVANT
El grup de joves de Llevant van buscar informació per saber com arribaran al lloc on faran la ruta d'aquest estiu. Després van fer una gimcana per aconseguir respostes sobre varis assumptes de la ruta. Com podeu veure a les fotos, també van pintar-se la cara!