20.4.14

Varis assumptes importants!

Bon dia, famílies!
Després de les colònies i del tercer trimestre a punt de començar, tenim molts temes a comentar-vos, així que atents i atentes!

1 - El 26 d'abril no fem esplai
Les monitores i monitors d'Esplac de tot Catalunya ens reunirem a Vila-seca el cap de setmana que ve a la Monifesta't, així que no farem esplai. El tercer trimestre començarà el 3 de maig.

2 - Nou telèfon de l'esplai (ara sí)
Per un error tipogràfic, ens vam equivocar i vam enviar-vos un correu amb el nou número de l'esplai malament. Ara, per fi, us donem el bo (deseu-lo!): 634227040

3 - Sant Jordi
El grup de joves de Llevant vendrà roses dimecres per finançar la ruta que faran aquest estiu. Els podreu trobar a La Riera, a davant de l'Abacus, però a l'altra banda: entre La Caixa i el Banc Sabadell. Segur que si us hi apropeu a comprar alguna rosa estaran eternament agraïts i agraïdes.

4 - Colònies
Ja han passat uns dies després d'unes colònies de les quals en tindrem un record molt bonic, i és que hem estat una família durant aquests cinc dies. Volem agrair als vostres fills i filles, siguin infants o siguin joves, per les ganes que hi han posat i per la sorprenent motivació extrema amb la que han passat les colònies i que ens han transmès sumant-la a la que ja dúiem nosaltres.
Ben aviat podreu veure les mooooltes fotos que tenim d'aquestes colònies, però de moment podeu llegir-ne un resum per capítols al bloc de l'esplai: www.esplai-garbi.blogspot.com

Moltes gràcies i molt bona tornada. Ens veiem aviat!


L'equip de monitores i monitors