6.4.14

Fotos de dissabte 5 d'abril

L'abril ha arribat, i amb ell l'únic dissabte d'esplai que tindrem aquest mes, ja que la setmana que ve marxem de colònies! A principis de setmana us farem arribar tota la informació que vam donar a la reunió de divendres.
Però abans parlem de l'últim dia d'esplai. Aquí en teniu algunes fotos! La resta les trobareu fent clic aquí.

TRAMUNTANA
Els petits i petites de l'esplai van sortir al Parc Central per fer jocs nous, com el del llapis cooperatiu, on junts han d'aconseguir dibuixar o escriure entre tots i totes (foto). Després van tornar a parlar de les colònies i, per començar a ambientar-s'hi, van cantar cançons esplaieres. Per acabar, la seva monitora els va explicar un conte.
MÉS FOTOS AQUÍ.


GREGAL
Els nens i nenes de Gregal van estar jugant durant molta estona, ja que duien les piles molt ben carregades! També van aprofitar una part de la tarda per valorar la sortida de la setmana passada.


ORSAR
Els infants d'Orsar van anar a la platja aprofitant el sol primaveral que ens acompanyava, i allà van jugar a voleibol i rugbi.


MESTRAL
Els i les joves de Mestral van sortir a buscar espais de Mataró on s'hi faci geocaching (que van preparar fa uns dies). En van trobar al Parc Vell i a Les Caputxines.

LLEVANT
El grup de joves de Llevant també va aprofitar el solet de dissabte per apropar-se a la platja i allà fer-hi jocs com el pica-caps o el maharajà.

PRE-MONITORS/ES
Les pre-monitores i pre-monitors segueixen amb ganes de formar-se. Aquesta vegada van demanar-li a la Berta, exmonitora garbitenca, que vingués per fer una formació sobre el paper del monitor i de l'esplai, i així ho van fer. Van estar parlant de què els ha aportat l'esplai fins ara i de sentiments i actuacions a l'hora de ser monitors/es.