26.2.14

Fotos de dissabte 22 de febrer

L'últim dissabte de febrer va arribar al Garbí amb molta flaire de Carnestoltes, i és que el dissabte que ve el celebrarem a l'esplai.
De moment, podeu veure què va fer cada grup l'últim dia!

TRAMUNTANA
Els infants de Tramuntana van acabar per fi el seu nan, que han estat treballant durant uns quants dissabtes d'aquest curs i que presentaran dissabte que ve a la celebració de Carnestoltes, fent una inauguració com cal (en sereu informats durant aquesta setmana). També van estar preparant la disfressa que duran.
INFORMACIÓ DE CARNESTOLTES PER TRAMUNTANA (clic)




GREGAL
Les nenes i nens de Gregal van començar la tarda fent jocs i tot seguit van fer una dinàmica de grup que va consistir en un joc i una posterior reflexió sobre l'exclusió social. Per acabar, van preparar la disfressa per la setmana que ve.
INFORMACIÓ DE CARNESTOLTES PER GREGAL (clic)

ORSAR
Els nens i nenes d'Orsar van preparar un ball que ens ensenyaran durant la celebració de Carnestoltes. Després d'assajar-lo van anar al Parc Central a jugar al rugbi cooperatiu.
INFORMACIÓ DE CARNESTOLTES PER ORSAR (clic)


MESTRAL
El grup de joves de Mestral van començar la tarda jugant al pati de Les Esmandies, i després van anar a la Plaça Catalunya a preparar un ball que ens ensenyaran també la setmana que ve. Allà van estar una bona estona assajant i xerrant, i després van tornar a l'esplai per tornar a repassar el ball i per parlar de la ruta que faran aquest estiu i que segueixen organitzant.

LLEVANT
Els nois i noies de Llevant van estar mirant-se i emprovant-se les disfresses que van comprar la setmana passada. Després van dedicar una estona a aprendre i fer trucs de màgia i, per acabar, van decidir com faran la seva disfressa la setmana que ve.


PRE-MONITORS/ES
Les pre-monitores i pre-monitors segueixen formant-se sobre els temes que els interessa relacionats amb l'esplai. Aquesta setmana, va venir en Jordi, un antic monitor de l'esplai, per fer-los una formació sobre l'economia a l'esplai i va resoldre els dubtes que tenien. A la segona part de la tarda, la formació va tractar sobre la comparació del model d'esplai i el model escolta.