3.2.14

Fotos de dissabte 1 de febrer

El febrer ha arribat al Garbí, i amb ell el primer dissabte d'activitats del mes. Aquí podeu veure què vam fer.

TRAMUNTANA
Després d'un temps demanant-ho, els infants de Tramuntana van fer escultures amb un fang molt especial. Les seves monitores i monitor van preparar una sala pensada per la concentració dels artistes. Més tard van jugar i van cantar i ballar amb els i les més grans.
RECORDATORI: Dissabte que ve, Tramuntana va d'excursió!

 

GREGAL
Els nens i nenes de Gregal van estar jugant a diferents jocs, com el rellotge i la figa. Després de berenar van seguir amb el seu projecte del telenotícies que volen fer durant aquest segon trimestre.


ORSAR
Dissabte, els infants d'Orsar van començar la tarda jugant al "joc del post-it". Tot seguit van parlar sobre els valors de l’esplai i de què signifiquen. Per acabar la tarda, van estar jugant al Twister.

MESTRAL
Les noies i els nois de Mestral van fer varis jocs. Van començar per jugar al Twister, després van jugar al quarto fosc i, per acabar, a un joc amb cadires. Després de berenar van cantar i ballar amb cançons esplaieres.


LLEVANT
Aquest dissabte, el grup de joves de Llevant van començar seguint l'activitat que van començar la setmana passada, i després de berenar van ajuntar-se amb Mestral per jugar i cantar i ballar.