27.1.14

Fotos de dissabte 25 de gener

Aquest dissabte tots els grups van fer activitats molt interessants, aquí en teniu les fotos i l'explicació:

TRAMUNTANA
Els infants de Tramuntana van començar la tarda movent-se amb jocs i van seguir-la fent mandales, tot un repte per ells i elles! Després de berenar van tornar a jugar i van endur-se a casa les mandales que havien fet durant la tarda per ensenyar-les a casa.


GREGAL
Els nens i les nenes de Gregal van començar la tarda amb una nova incorporació, i per això van fer jocs de coneixença. Tot seguit van anar a veure el nou basilisc pel centre de Mataró. Van acabar la tarda jugant a dos parcs propers a l'esplai.


ORSAR
Els infants d'Orsar, aquest dissabte, van fer una gimcana molt divertida al llarg de la tarda. Les imatges parlen per sí soles!


 


MESTRAL
Les noies i nois de Mestral, durant la primera meitat de la tarda, van estar jugant a jocs populars, i després de berenar van endinsar-se dins d'un joc de rol que havien preparat les seves monitores i monitor.

 
 


LLEVANT
Van anar al centre de Mataró a fer una gimcana i després van anar a fer una dinàmica per saber què s'ha de fer abans d'una ruta i van posar-ho per ordre d'importància. Per acabar van calendaritzar-ho.
Això ja va prenent forma!