13.1.14

Fotos de dissabte 11 de gener

Bona tarda, famílies garbitenques!
Ja tenim les fotos del passat dissabte, que va ser el primer dia d'esplai del 2014. Aquest cop hem fet moltes fotos, així que si voleu veure-les més grans, només cal que feu clic sobre la imatge que voleu veure.
Esperem que passeu una molt bona setmana, fins dissabte!

TRAMUNTANA
Els infants de Tramuntana van estar jugant, cantant i ballant durant una la primera estona d'esplai. Després van pintar el seu nan de color blau, tal i com ells havien decidit. Tot seguit van valorar el primer trimestre i van decidir què voldran fer durant aquest segon.



GREGAL
Els nens i nenes de Gregal van convertir-se dissabte passat en pastissers, ja que la seva activitat va consistir en fer pastissos! Van gaudir fent-los i després menjant-se'ls. Estaven boníssims!
 

ORSAR
Les nenes i nens d'Orsar van anar al Parc Central a jugar a varis jocs, com els castells o les banderes. S'ho van passar molt i molt bé.
 

MESTRAL
El grup de joves de Mestal van fer moltes coses durant la tarda de dissabte. Primer van jugar, després van fer-se fotos, més tard van disfressar-se i van fer una mica l'indi i, per acabar, van seguir organitzant la ruta que tenen pensada fer el proper estiu!

 

LLEVANT
Els i les joves de Llevant, aquesta setmana, van pintar-se la cara i es van disfressar per fer-se unes fotos que veureu ben aviat a la seva secció dins del bloc. Després van fer uns creps amb xocolata. Boníssim, tot plegat!