22.3.19

Calandari pagament de quotes i recordatori dissabte 30

Bon dia famílies,

Us enviem aquest correu per recordar-vos les primeres dates de pagament de quotes, seguint el que us vam explicar en un correu personalitzat que us vam enviar fa tres setmanes família per família. Fixeu-vos especialment en les dates del model al qual us acolliu per fer el pagament. Important també la informació sobre el dissabte 30 de març.
  • El més aviat possible: aquelles famílies que NO ens hàgiu dit a quin mètode de pagament us acolliu (únic via banc, únic presencial, fraccionat via banc o fraccionat presencial), ens ho hauríeu de fer saber en breus per poder saber quina opció us és més còmode i així agilitzar aquest procés complex.
  • Dissabte 23 de març (DEMÀ): és el dia marcat només per aquelles famílies que us volgueu acollir al pagament únic presencial, és a dir, pagar-ho tot de cop, en efectiu i a l'esplai. Hi serem a les 16:30 i a les 19:30 per si voleu acollir-vos-hi.
  • Dissabte 30 de març: no té res a veure amb les quotes, però recordeu que no fem esplai perquè les monitores marxem a la Trobada de Monitores d'Esplais Catalans, la Monifesta't.
  • Dilluns 1 d'abril: és el primer dia només per aquelles famílies que us volgueu acollir al pagament fraccionat a través del banc, és a dir, pagar el dia 1 de cada mes una quota de les pendents a pagar, via transferència bancària. Si teniu diverses quotes pendents i us voleu acollir a aquest mètode de pagament, podeu demanar al banc programar aquestes transferències, i així no ho haureu d'anar recordant cada mes.
  • Dissabte 6 d'abril: és el primer dia només per aquelles famílies que us volgueu acollir al pagament fraccionat presencial, és a dir, pagar cada mes una quota de les pendents a pagar, en efectiu i a l'esplai. Recordeu que aquests cobraments els farem el primer dissabte d'esplai de cada mes. Les famílies que us acolliu al pagament únic a través del banc, el dissabte 6 d'abril serà l'últim dia per fer-nos la transferència.
Us anirem fent recordatoris en funció del mètode de pagament al qual us acolliu, per això és important també que ens comuniqueu a quin us acolliu, i així tampoc rebeu tants correus que no us toca rebre (aquest és l'últim correu conjunt que enviem en relació a aquest tema).

De nou, us animem a traslladar-nos els vostres dubtes relacionats amb les quotes, ja sigui per correu o bé a l'esplai, ja que és un tema complex i amb molts detalls. Com sempre, deixem a la vostra elecció demanar-nos un rebut. Tot i així, comptem amb una llista actualitzada durant els últims tres cursos amb els 4 mètodes de pagament per així evitar equivocar-nos. Per suposat, si tot i així ens equivoquéssim, feu-nos-ho saber!

Per últim, demanar-vos disculpes un cop més pel retard en els cobraments de quotes i agrair-vos la comprensió que esteu tenint i ens heu fet arribar.

Gràcies i fins dissabte,

L'equip de monitores i monitors