15.3.18

Calçotada de Mestral + Cafè amb Famílies + Esplaiada

Bon dia famílies, en aquest correu us adjuntem tres missatges: el primer de part de Mestral (grup de joves), el segon de part de l’equip de monitores i monitors convidant-vos a un nou espai i el tercer sobre l’Esplaiada.

1. CALÇOTADA DE MESTRAL

Eeeeeiiii famílies!!
Aquest dissabte 17 de març les joves de Mestral farem una calçotada (macarronada per qui no vulgui calçots) pels infants, joves i famílies de l'esplai per tal de recollir diners per la ruta que volem fer aquest any.
Totes aquelles que vulgueu venir, us esperem a les 13:00h al mateix esplai (Les Esmandies) per a començar amb el pica-pica, i tot seguit dinarem.

Els preus de la calçotada són:
  -Menú Calçots: 8 euros (pica-pica, calçots, salsa, beguda i postres)
  -Menú Macarrons: 5 euros (pica-pica, macarrons amb tomàquet, beguda i postre)

Els infants es podran quedar a l'esplai per a fer activitats a la tarda en l’horari habitual.
Us adjuntem un formulari perquè us inscriviu a la calçotada!
Us hi esperem!!


Mestral.

2. CAFÈ AMB FAMÍLIES
D’altra banda, les monitores aprofitem per convidar-vos al primer CAFÈ AMB FAMÍLIES!
El farem el mateix dissabte dia 17 a les 16h(després de la calçotada de Mestral, encara que també podeu venir al cafè si no heu pogut venir al dinar, o podeu marxar després de la calçotada si teniu pressa!).
La idea de crear aquest espai és per apropar-vos a totes les famílies una mica més la realitat del dia a dia de l'esplai, ja que des de la reunió de principi de curs han passat moltes coses i tenim ganes de poder parlar-les amb tots i totes vosaltres! A més, també tenim ganes de donar-vos veu a l’esplai.
Hem pensat que podem anar fent aquests Cafès amb Famílies de tant en tant, i així resoldre dubtes i poder debatre amb vosaltres sobre aquells assumptes que us vingui de gust parlar.
Si pot ser, ens agradaria que contestessiu aquest correu confirmant si vindreu o no al Cafè amb Famílies, gràcies.


Us animem a tots i totes a participar en les activitats programades per aquest dissabte!!

3. ESPLAIADA
ATENCIÓ, ATENCIÓ! Obrim una segona i última tanda d’inscripcions per l’Esplaiada 2018, la Trobada General d’Esplais Catalans que tindrà lloc a Martorell els dies 11, 12 i 13 de maig! El preu de moment és aproximat, però rondarà els 15€. Trobareu més informació al bloc de l’esplai: http://esplai-garbi.blogspot.com 
Si ja us hi vau inscriure no heu de fer res mésperò, si encara us ho estàveu pensant, teniu temps fins el proper dimecres 21 de març per inscriure les vostres filles o fills. Serem una bona colla, però volem que el màxim de persones gaudeixin d’aquesta sortida.

SEGONA TANDA D’INSCRIPCIONS ONLINE: https://goo.gl/forms/rt3Zpu2KkC2XX4wm2


Ens veiem dissabte!