31.10.17

4N: Contra el bloqueig, siguem imparables!

Imatge inserida 1


Hola famílies!

Us enviem aquest correu per informar-vos sobre el bloqueig econòmic que afectarà a l'esplai i a altres 530 entitats del teixit social de Catalunya de manera indefinida.
De moment, aquest bloqueig suposa que els diners que havíem de rebre totes aquestes entitats per part de la Generalitat de Catalunya estan bloquejats fins que el govern espanyol decideixi acabar amb el bloqueig.

Adjuntem a sota un document amb la informació detallada sobre aquest bloqueig, i els motius que ens porten finalment a mobilitzar-nos en contra d'aquest bloqueig.

Per la concentració, hem quedat aquest dissabte, 4 de novembre, a les 12 del migdia davant de l'Ajuntament de Mataró, per protestar contra el bloqueig econòmic que ja patim el teixit social de Catalunya. Hi serem amb altres entitats de tot el Maresme, a qui hem convidat a venir i amb qui organitzem aquesta concentració.

De la mateixa manera, us convoquem a totes vosaltres, als infants i joves de l'esplai, a familiars i amics i a altres organitzacions (afectades pel bloqueig o no) a venir a solidaritzar-se amb les 900.000 persones afectades. Podeu portar coses per fer soroll, volem fer-nos sentir!
Podeu confirmar la vostra assistència a l'esdeveniment que hem creat al Facebook (clic aquí), o compartir el cartell que també adjuntem en aquest correu!

Junts/es teixim el sector social i som més forts/es! Us hi esperem!
Contra el bloqueig, siguem imparables!

(clic a la foto per ampliar)