7.3.17

Fotos dissabte 4 de març

Podeu veure totes les fotos del dissabte dia 4 de març fent clic AQUÍ


XALOC: La primera part de la tarda Xaloc va començar a treballar els valors,  van treballar la Utopia, tot pintant un mural fent servir les mans. I després de berenar es van ajuntar amb Tramuntana per a mirar un vídeo sobre la cohesió social.



MIGJORN: Migjorn a la primera part de la tarda va decdir-se també per treballar alguns dels valors que li tocaven treballar a ells de cara a la propera assemblea per renovar l'ideari, i després de berenar van fer petits grupets per fer allò que els i vingués més de gust, des de polseres fins a jugar a matar o a pilota.

TRAMUNTANA: Els infants de Tramuntana van començar la tarda parlant de la llibertat, en un full van dibuixar què és per ells la llibertat. I després van fer una petita explicació dels seus dibuixos. Un cop van haver berenat es van posar amb xaloc a mirar el vídeo amb ells.



GREGAL: El grup de Gregal va començar la tarda fent una mica de jocs moguts per a deixar l'energia que portaven acumulada de la setmana. Després de beranar van començar a planificar tot allò que volien fer aquest tercer trimestre que d'aqui poc començarem.


ORSAR: El grup de joves d'Orsar van començar la tarda treballant una mica la ruta que faran a l'estiu i després es van posar a vendre els seus beranrs, i un cop van haver vengut tots els beranar van començar a treballar la cohesió social mitjançant una dinàmca.

MESTRAL: Els i les joves de Mestral van començar la tarda explicant-se la setmana. Un cop van estar tots ven informats del que havien fet la setmana que acabava de passar, van començar a parlar de la ruta que faràn a l'estiu i després de berenar van fer ombres xineses tot representant una història que havien creat a contrarrellotge.