7.1.17

Fotos del Tió 2016

PER VEURE TOTES LES FOTOS DEL TIÓ 2016, FES CLIC AQUÍ!

Ei famílies, sabeu què vam fer dissabte passat a l'esplai, i és que com cada any vam celebrar el Tió! Tots i totes junts: famílies, infants, joves i monis.
Aquest any, el Tió va venir acompanyat de dues viatgeres del temps que amb la seva màquina del temps ens van recordar l'any que tancàvem: el 2016, un any important per l'esplai, el del 40è aniversari!
Vam començar les representacions i la primera representació va ser la de GREGAL, que va recordar el tió 2015. El tió de l'any passat cada grup, va viatjar a un lloc del món, i ells ho van recordar amb una actuació en la que en una televisó anaven passant diferents persones de diferents llocs del món, i van celebrar totes les persones de tots els països.
Després de el Tió 2015, la màquina que van portar les viatgeres del temps ens va enviar fins el Ball de Carnestoltes que vam organitzar els monitors i monitores el febrer passat, i ORSAR, ens el van recordar.
Havent recordat el Ball de, vam viatjar fins a colònies de primavera del 2016, on TRAMUNTANA va recordar un joc de nit que vam fer a la casa de colònies, en el que una treballadora de la casa ens va fer parar-lo.
Després de viatjar a les colònies, vam anar fins a la Festa Major dels 40 anys garbitencs, en la que MIGJORN va recordar la festa que vam fer darrere l'Ajuntament el passat 11 de juny.
Ja arribant al final del viatge per el temps, vam arribar fins als Campaments, on els i les joves de MESTRAL van recordar-nos els campaments 2016 amb una cançó, la de "Ja l'hem feta grossa", versionant l'anunci de La Grossa 2016.
Per arribar fins al final i just abans de tornar fins a el dia 17 de desembre, vam reviure el naixement de XALOC, el grup nou que vam obrir al setembre i que va cantar la cançó de l'esplai.
Per acabar la tarda, l'equip de monitores vam cantar la garbicleta, per tancar el trimestre ben animats i animades.