14.9.16

Inscripcions curs 2016-17!

Bon dia famílies garbitenques!!!

Com ha anat l'estiu? Esperem que molt bé, a nosaltres l'hem aprofitat molt i tornem amb les piles ben carregades per encarar aquest nou curs amb ganes, somriures i projectes nous!

Un d'aquests projectes, que ens fa molta il·lusió, és que aquest any obrim grup nou!!! A més, els i les que fins ara eren els i les joves de Llevant han passat a formar part de l'equip de monitores i monitors!

Així doncs, els grups de l'esplai son:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZsGgR4JRxhZSE6JmsMfxWIvzJmqnBLZp7nhWybbJ8SCm35J8J-n3J401ec44F2WUH-XyYo2JQBwv0HMLczYgAnz2DSN21QI7bCzlgecBfz4gjDuD-hHGmuqMQJD8uhBKpwU5K9g/s1600/migjorn.jpg

Aquest any farem dos dies d'INSCRIPCIONS, presencialment a l'esplai:
  • Dimecres 21 de Setembre, de 18 a 20h: Garbitencs i Garbitenques del curs passat.
  • Divendres 23 de Setembre, de 18 a 20h: Tothom qui vulgui inscriure's.
L'equip de monitores hem decidit fer les inscripcions en dos dies, ja que l'any passat alguns grups tenien llista d'espera, i volem que tothom qui venia l'any passat pugui seguir venint. Les inscripcions seran per estricte ordre d'arribada, fins que el grup arribi a les places màximes.
Al final del text trobareu un enllaç per descarregar els documents que cal omplir per fer la inscripció. 

A part, cal dur:
-Fotocòpia de la targeta sanitària
-Fotocòpia del carnet de vacunes
-Foto de carnet  

Com sempre, també farem una REUNIÓ per explicar-vos el funcionament de l'esplai i totes les novetats, així com el calendari d'aquest curs, amb els respectius ponts i sortides. Aquesta reunió serà el divendres 23, a les 20h a l'esplai, és a dir, un cop acabades les inscripcions.

Ja us ho explicarem bé i en detall a la reunió, però avancem que la SORTIDA D'INICI serà l'1 d'octubre (on sabrem el nom del grup nou i els i les monis que portaran cada grup!), i el PRIMER DIA D'ESPLAI HABITUAL el 8, on ja començarem amb l'horari de sempre, de 16:30 a 19:30h.


Esperem que tingueu tantes ganes de començar el curs com nosaltres, ens veiem la setmana que ve! 
Per qualsevol dubte, estem atents/es al correu de l'esplai: esplaigarbi@gmail.com