2.1.16

Fem 40 anys!

Bona tarda i bon any a tots i totes!
Aquest 2016 l'Esplai Garbí fa 40 anys (ueeee!), i per aquest motiu el setembre passat vam crear una comissió en la qual hi participem uns quants monitors i monitores de l'esplai. Ara que comença l'any i que cada cop queda menys per la celebració dels 40 anys, tenim ganes d'obrir la comissió a tothom qui vulgui: infants, joves, antics infants, ex-monis, antigues famílies... a tothom!!!
Amb tot això, us convidem a venir (o tornar) a l'esplai per parlar dels 40 anys el proper divendres 8 de gener a les 19:30h a Les Esmandies (Ronda O'Donnell, 94), per fer la primera reunió oberta i per saber si voleu afegir-vos a la comissió o simplement teniu ganes de donar idees o escoltar què mourem aquest any! Estem oberts/es a tots els nivells de participació!
En tenim moltíssimes ganes i creiem que l'esplai es mereix una bona celebració, per això us animem a venir divendres!! Si sabeu o creieu que vindreu, o si no podeu venir però voldreu venir més endavant, us demanem que ens contesteu aquest mateix correu, per poder fer-nos una idea de quants/es serem.
També us demanem que feu córrer la veu entre tota la gent que és o ha estat alguna vegada a l'esplai, ja que és molt difícil arribar a totes les persones relacionades amb l'Esplai Garbí.
Moltes gràcies!!

Amb moltes ganes,
Comissió 40 anys Garbí