8.6.15

Fotos de dissabte 6 de juny

Dissabte passat va ser l'últim dia d'esplai habitual d'aquest curs 2014-15, i tots els grups van aprofitar aquest últim dia d'activitats.
Tot i així, no oblideu que encara queda la 39ª Festa Major, que celebrarem aquest proper dissabte dia 13 (tota la informació de la Festa Major, fent clic aquí. Confirmeu assistència!!).
De moment, us deixem amb les fotos de dissabte passat:

MIGJORN
Els nens i nenes de Migjorn van començar la tarda fent figures de fang al magatzem. A la segona part de la tarda van veure com el seu monitor i la seva monitora feien coets amb vinagre i bicarbonat i van quedar impressionats i impressionades!

TRAMUNTANA
Les nenes i nens de Tramuntana van començar amb la seva rotllana habitual en la qual van estar fent una mica de balanç del curs i tot seguit van fer uns quants jocs moguts. Després de berenar van acabar uns marcs de fotos que tenien començats i que s'enduran amb una foto del grup com a record del curs.

GREGAL
Els nens i nenes de Gregal van començar fent jocs com el Bote-bote o la Sardina. Després de berenar van seguir jugant i les seves monitores els van sorprendre amb gelats.

ORSAR
Les noies i nois d'Orsar van sortir de l'esplai per fer una gimcana per Mataró.

MESTRAL
El grup de joves de Mestral van avançar molta feina per la seva ruta d'estiu, per la qual ja queda menys d'un mes.

LLEVANT
Les noies i nois de Llevant també van seguir preparant la seva ruta d'estiu.