15.4.15

Fotos de dissabte 11 d'abril

Aquí tenim les fotos del primer dissabte del tercer i últim trimestre del curs 2014-15!

MIGJORN
Els nens i nenes de Migjorn va començar amb la rotllana habitual, i després van estar fent jocs mogudets com l'stop o el ranxo. Després de berenar van plantar unes llavors de fava i, per acabar, van dibuixar i van fer curses d'avions de paper.

TRAMUNTANA
Les nenes i nens de Tramuntana van marxar al Parc Vell a jugar durant tota la tarda. Van descobrir jocs nous i van jugar a alguns que van triar ells/es mateixos/es. Després de berenar van fer el joc del fotògraf i després ja van tornar cap a l'esplai tot cantant pel carrer.

GREGAL
El grup de Gregal va començar la tarda fent xanques amb Orsar . Després van fer altres jocs i, després de berenar, van estar fent calendari per organitzar els dies d'esplai que queden per poder fer-se unes samarretes de grup i una excursió o ruta.

ORSAR
Els nois i noies d'Orsar van començar la tarda fent xanques amb Gregal. Després de berenar van entrar a una sala i van estar dissenyant tatuatges de henna per fer-se'ls aquest proper dissabte.

MESTRAL
El grup de joves de Mestral va començar la tarda agafant les primeres comandes dels berenars que venen per finançar la seva ruta. Després van reunir-se per valorar entre tots i totes les colònies i explicar-se anècdotes. També van estar parlant sobre una càpsula del temps que volen fer abans d'acabar el curs. Després de berenar van ajuntar-se amb Llevant per parlar de com es repartiran les tasques el dia de Sant Jordi, ja que tots dos grups vendran roses per finançar les seves respectives rutes (ben aviat en sabreu més). Van crear comissions i van acabar fent reunions per comissions per repartir-se la feina.

LLEVANT
Els i les joves de Llevant van començar fent també una valoració de les colònies i explicant-se anècdotes de la sortida. Després van ajuntar-se amb Mestral per parlar de les roses de Sant Jordi.
Recordeu que Llevant ven samarretes per finançar la seva ruta.