17.12.14

Fotos del dissabte 13 de desembre

El penúltim dia d'esplai del 2014 va arribar i aquestes van ser les activitats dels grups garbitencs:
RECORDATORI! La setmana que ve fem el Tió i l'horari canviarà una mica, més informació aquí.

MIGJORN
Els infants de Migjorn van dedicar la seva tarda a fer un pastís per la Pipa. Primer van anar a comprar els ingredients i després van seguir la recepta pas a pas. Després van estar jugant i van pensar l'actuació per aquest dissabte.

TRAMUNTANA
Els nens i nenes de Tramuntana van anar al Parc Central nou a jugar després de decidir fer l'amic invisible i repartir-se els papers per fer el regal per després de les vacances. Van tornar a l'esplai a l'hora de berenar i tot seguit van preparar l'actuació que faran abans de cagar el tió el proper dissabte.

GREGAL
Les nenes i nens de Gregal van acabar de preparar el sopar per les famílies que tants dies fa que preparen. Van anar a comprar menjar pel sopar, van preparar les activitats i van organitzar l’espai perquè tot sortís com havia de sortir. Després de l'esplai van venir les famílies i van sopar i van fer totes les activitats que havien preparat.


ORSAR
Els nois i noies d'Orsar van començar jugant amb la pilota i, com que s'ho van prendre amb moltes ganes, van seguir jugant fins a l'hora de berenar. Després van pensar i començar a preparar l'actuació pel Tió.

MESTRAL
Els mestralencs i mestralenques van començar preparant l'actuació amb la qual ens sorprendran la setmana que ve. Després de lligar unes quantes coses, van gaudir del joc que ells mateixos s'han fet durant aquest trimestre, el ¿Quién es quién? de Mestral!

LLEVANT
El grup de joves de Llevant també van preparar la seva actuació de cara al Tió. Al final de la tarda van donar-se pistes per començar a saber qui són els seus amics invisibles.