3.6.14

Fotos de dissabte 31 de maig

L'últim dia d'esplai habitual va arribar, i amb ell moltes activitats entre les quals es va valorar el curs 2013-2014 i molts nens i nenes van venir a conèixer l'esplai. Per motius de drets d'imatge, aquesta setmana veureu menys fotos, però tot i així esperem que les gaudiu!

La setmana que ve farem la festa major de l'esplai. Trobareu tota la informació al vostre correu electrònic o fent clic aquí.

TRAMUNTANA
Els infants de Tramuntana van celebrar el Dia de l'Amiga i l'Amic, on cada nen i nena de Tramuntana va poder dur a qui volgués a conèixer l'esplai i a gaudir d'una tarda d'activitats. Va ser un èxit de participació, i van estar jugant i fent dinàmiques al llarg de la tarda.
 

GREGAL
Les nenes i nens de Gregal van començar la tarda fent jocs (pistoler, bote bote). Tot seguit van valorar el curs fent mímica, recordant les activitats que han anat fent. Per acabar, van anar a la Plaça Occitània a jugar al pitxi.

ORSAR
Els nens i nenes d'Orsar van començar la tarda jugant a un joc que consisteix en ordenar-se segons l'edat o l'alçada en fila sense parlar i sense baixar de la cadira (veure fotos). Després van fer altres jocs. Al final de la tarda van muntar una tenda per començar a pensar en els campaments, pels quals queda poc més d'un mes!

MESTRAL
El grup de joves de Mestral va començar la tarda dissenyant un logotip per fer una dessuadora commemorativa de la ruta que faran aquest estiu. Després de triar-lo van valorar el curs. Per acabar la tarda, van estar-se mirant un tríptic informatiu que han fet les seves monitores i monitor on explica tota la informació de la ruta.

LLEVANT
Els i les joves de Llevant van seguir fent les seves samarretes. A continuació van preparar el menú de la convivència que faran aquest estiu i, per acabar, van valorar aquest curs que ja va arribant al seu final.