17.11.13

Fotos de dissabte 16 de novembre

El dissabte passat la pluja no va suposar-nos cap problema per passar-nos-ho bé una nova tarda d'esplai! Tots els grups van aprofitar per fer de la tarda més freda del curs una estona molt productiva.
Aquí en teniu fotos!

TRAMUNTANA
Els infants de Tramuntana van anar a comprar bases de pastís i diferents elements dolços i de fruita per decorar-los. Després van berenar el que ells havien fet i van acabar fent una coreografia entre tots i totes.


GREGAL
Ja us vam informar que els nens i nenes de Gregal havien decorat uns testos. Doncs ara ja hi han plantat llavors. Van fer un taller de jardineria del qual esperem veure'n brots a mida que passa el temps.

ORSAR
Els nens i nenes d'Orsar van estar jugant amb les cadires i els miralls al llarg de la tarda. Primer van jugar amb les llums apagades, i després van fer jocs una mica més complicats amb les llums enceses, però amb molta habilitat van aconseguir fer-los!

MESTRAL
Les noies i els nois de Mestral han decidit preparar una ruta per l'estiu vinent, però estan descobrint que no es feina fàcil preparar-la. Per aquest motiu van crear comissions per organitzar-se millor i preparar-la com cal! Van passar per la biblioteca pública Pompeu Fabra per buscar informació de cara a tenir-ho tot a punt.


LLEVANT
Els i les més grans van fer un relaxant taller de massatges per començar còmodament la tarda. Tot seguit van fer una dinàmica de grup en la que van estar parlant sobre la relació del grup i els va fer reflexionar.

 
Aquesta setmana us informarem a través del correu i del bloc sobre la Sortida de Tardor i de les inscripcions, que ja avancem que les farem aquest dissabte.

Fins dissabte que ve, família!