1.10.12

Comencem el curs!


Garbitencs i Garbitenques:

Les monitores i els monitors ja hem fet la tancada (és la reunió de tots els monitors on decidim qui portarà cada grup i què farem durant el curs), hem enllestit l’esplai i tenim moltes ganes i energia per començar aquest curs.

Aquest divendres, dia 5,  hi ha reunió de pares. Ens trobem a les 20h a les Esmandies. És important l’assistència ja que ens presentarem tots plegats, us explicarem el funcionament de l’esplai i les activitats que durem a terme. També, hi haurà una petita reunió per grups amb els monitors i monitores que tindran aquest any.  

Per cert,  aquest curs tenim un nou grup i seran els més petits i petitones i ja té nom! Com creieu que es diu? Dissabte ho sabrem!

El dissabte 6 serà el primer dia d’esplai. L’horari de cada dissabte és de 16.30 a les 19.30. Els pares, mares, avis, iaies, germans... us convidem a berenar a les 7 de la tarda a l’esplai.

Si teniu coneguts, amics, cosines… que vulguin venir a l’esplai, que corrin! Encara ens queden places per totes les edats, que enviïn un correu a l’adreça esplaigarbi@gmail.com o divendres abans de la reunió que vinguin a l’esplai. Tenim nenes i nens nascuts entre el 1996 i el 2007.


Calendari d’octubre:

Divendres 5       Reunió a les 20h a les Esmandies.
Dissabte 6         Esplai. A les 19h berenar amb famílies.
Dissabte 13       Esplai (no fem pont!)
Dissabte 20       Esplai
Dissabte 27       Esplai. Activitat: Castanyada.
                         Sopar Micos i Mones amb papes!  


Tenim amb moltes ganes de començar, i vosaltres?

  Les mones i els micos del Garbí