4.10.11

No vau poder venir a la reunió d’inici de curs o us vau perdre alguna de les moooltes coses que us vam explicar??

Aquí va un petit resum:

1. Presentació dels monitors i les monitores del curs 2011/12

Cris, Alba, Oriol, Glòria, Ari, Laia, Victor, Aina, Guillem, Bernat, Canti, Marina, David, Pau (i el suport de molts ex-monitors que ens segueixen fent visites i ajudant en tot el que poden encara que no portin grup els dissabtes).

Mantindrem en secret qui porta cada grup fins l’activitat de dissabte 8! J

2. Els grups de l’esplai Garbí:

· Gregal: infants nascuts l’any 2004 - 2005

· Orsar: infants nascuts l’any 2002 - 2003

· Mestral: infants nascuts l’any 2000 - 2001

· Llevant: infants nascuts l’any 1998 - 1999

· Ponent: infants nascuts l’any 1996 - 1997

· Marinada: infants nascuts l’any 1994 – 1995. Aquest any, els 3 joves de Marinada faran de monitors, encara que segueixen mantenint el gurp per fer activitats i formacions.

*Grup nou (2006-2007): ens hem plantejat moltes vegades obrir un grup de petits, però ara mateix no tenim prou monitors per a fer-ho. De totes maneres és una possibilitat que replantejarem al gener. Us mantindrem informats al respecte

3. Horaris i funcionament

Fem esplai cada dissabte de 16.30h a 19.30h

Demanem puntualitat, sobre tot a l’hora de portar els vostres fills. Sovint els monitors som abans per l’esplai preparant les activitats, però no ens podem fer responsables dels infants fins l’hora de començar.

Quan els infants arriben a l’esplai deixen els abrics, les motxilles i el berenar a uns cubells que hi ha per a cada grup a la sala del mig. Cada infant es porta el seu berenar de casa.

A l’hora de marxar us demanem que entreu a dins del pati (no els espereu a fora) i us assegureu que el vostre fill ha dit al seu monitor que marxa. Si algun dia el ve a buscar algú diferent (avis, tiets, cosins...) o marxa sol, feu-nos-ho saber, si us plau.

Si algun dissabte no podeu venir, demanem que ens aviseu (per tal de que nosaltres puguem adaptar les activitats al nombre d’infants que serem). Podeu fer-ho la setmana abans, si ja ho sabeu, o durant la setmana via e-mail. També podeu demanar el telèfon d’algun dels monitors del grup del vostre fill si ho preferiu.

Nosaltres ens comuniquem molt via e-mail (també al bloc de l’esplai o via facebook o twiter). Si algun de vosaltres no rep els mails o no li va bé aquest tipus de comunicació, feu-nos-ho saber.


4. Calendari:

Us adjuntem el calendari del curs 2011-12. De moment, hi ha les activitats que tenim assegurades, però segurament n’aniran apareixent de noves (tant de conjuntes com de grup).

5. Activitat dissabte:

El dissabte dia 8 és el primer dia d’esplai i hem preparat una tarda una mica especial:

Ens trobarem tots (infants i famílies) a les 16.30h a l’esplai.

Primer farem activitats conjuntes (infants i famílies) per saber qui són els monitors de cada grup i els pugueu conèixer una mica millor.

Després farem activitats per separat: una activitat especial per als infants i una activitat especial per a les famílies.

Quan acabem, farem tots junts un berenar per acabar la tarda.

Us demanem que participeu tant com pugueu (i vulgueu) a les activitats. En cas de que no poguéssiu venir, podeu portar igualment els vostres fills (i els monitors ens en farem càrrec com un dissabte normal).

Carregueu bé les piles per dissabte, perquè els monitors portem tot l’estiu fent-ho per començar amb molta energia aquest nou curs!

Fins dissabte!