28.4.11

Tropicalitza't (trobada d'infants del sector Maresme d'Esplac)

Hola families!

Informar-vos que aquest proper dissabte 30 d'abril obrirem insripcions per a tots els infants de l'esplai, des de Gregal fins a Llevant (PONENT i MARINADA faran esplai en horari normal), per a la Trobada General de Sector Maresme d'ESPLAC (Esplais Catalans), que per fi enguany té nom propi: Tropicalitza't.

La Tropicalitza't és la trobada general del sector Maresme on participen els infants i monitors/es dels 6 esplais del sector Maresme. Els esplais participants són: Bitxus (Canet de Mar), Bruixes i Bruixots (Cardedeu), Garbí (Mataró), Guaita'l (Alella), Papus-tisores (Llagostera) i La Tribu (Mataró).

Es realitzarà el 7 de maig de 2011 a Alella i la cuota a pagar (el mateix dia de la inscripció) és de 3€ per infant. La temàtica de la jornada és el model d'esplai, i durant tot el dia els infants i monitors/es aniran coneixent els altres esplais del sector, els seus infants, monitors/es, activitats que realitzen, el seu logo, etc.
Cal que portin l'esmorçar i el dinar. El brenar se'ls hi donarà allà.

Us convoquem a tots a les 9h a l'esplai per arribar a les 10h a Alella. Per arribar fins allà anirem amb tren i pujarem caminant. Els més petits agafaran un autocar de línia fins al poble.
La Tropicalitza't finalitza a les 18h. Per tornar a Mataró cal que els vingeu a recollir a Alella.

Les inscripcions les farem a les 16'30h i a les 19'30h.


L'equip de monitores i monitors.