28.3.10

Colònies a Cal diable, 1r dia





Hola Famílies Garbitenques!

Avui, cap a les 12 del mig dia els nens i nenes que han marxat de colònies han arribat a la Casa de colònies sans i estalvis! Es veu que malgrat la carretera de curves només hi han hagut 2 nens que han vomitat!!! (es comenta que han estat monitors però que els fa vergonya!!!)

S'han instal·lat i han dinat, però es veu que quan començaven a fer jocs tots junts ha arribat un Mac Bo que tenia un conill i els ha donat la benvinguda. El dimarts a la nit farà un espectacle de màgia amb actuacions dels nens i nenes!

Més tard el Mac ha tornat dient que el seu conill havia desaparegut i tot l'esplai s'ha ofert per ajudar-lo!!! L'hauran trobat??? Em sembla que això ho sabrem demà!!!!

Doncs fins aquí les noticies del primer dia! Aviat tindreu les primeres fotografies!

pd:Recordeu que no haurieu de trucar als monitors i monitores ja que aquests estan pendents dels nens i nenes i de les activitats. Cada nit s'actualitzarà el blog perquè l'endemà sapigueu com ha anat el dia! En cas de necessitat extrema us podeu posar en contacte amb la coordinadora de l'esplai que està a Mataró a través del seu telèfon mòbil (661602827 - tardes que treballa de nit, si es mooolt urgent mati) o del correu de l'esplai si teniu algun dubte.


3 comentaris:

Berta ha dit...

I quina enveja que feu!!
Passeu-ho genial i aprofiteu-ho molt!!!
I jo, què voleu que us digui, passaria d'ajudar el mag aquest a buscar el conillet, no? Jejeje...

una abraçada i petons per tothom!!

Anònim ha dit...

Un mac que fa màgia? o un mag que fa hamburgueses?

Que us vagi genial.
;-)

Esplai Garbí ha dit...

Ja podeu veure les fotos fetes ahir al picasa de l'esplai! Clicant a les diapositives del menú de la dreta del bloc accediu directament a l'àlbum.

Recordeu que els posts que es faran al bloc aquests dies s'escriuen des de Mataró, i que no s'afegiran fotos a l'àlbum fins la tornada...!

Fins dimecres!