30.5.09

Canvis de calendari de Llevant!

Bon dia dia!!

Les monitores i monitor de Llevant us fem saber que hi ha hagut un canvi al calendari del grup, i que la sortida de cap de setmana que estava prevista pel 13 i 14 passarà a ser el 20 i 21 de juny. Ens sap greu si això us fa ballar molt les agendes, però es tracta bàsicament d'una qüestió de disponibilitat dels monis/es.

Com que serà l'última sortida del curs, estaríem d'allò més contents si en Marc, la Tània, la Maria, l'Oriol, en Jordi, en Miquel N, en Miquel L, en Jan, la Lídia, en Pol, la Nina, en Carles, la Judith, la Júlia C, la Júlia J, la Cristina i en David poguessin venir, ja que pensem que és una molt bona manera d'acabar amb tots ells/es el curs i en cap ocasió hem pogut coincidir tothom.

També us demanem que, en la mesura que sigui possible intentem evitar pujades i baixades dels nens/es durant l'activitat. Entenem però que tots els casos es poden contemplar.

Pels que no n'estigueu al corrent, tenim pensat anar en Ruc i dormir a l'alberg Mas Silvestre (depenent de la disponibilitat). Quan abans ens confirmeu si veniu o no, abans podrem assegurar-nos que hi tindrem lloc. Així que posem de límit... el proper dissabte dia 6 de juny per confirmar-nos l'assistència.

Us posem de nou el calendari, perquè veieu com queda:
  • 6/6/09 Olimpíades porques. Roba que es pugui llençar, banyador, xancles i tovallola.
  • 13/6/09 Preparar Festa Major
  • 20-21/6/09 Sortida de cap de setmana de Llevant.
  • 27/6/09 FESTA MAJOR DEL GARBÍ
Fins dissabte que ve!! (amb roba que es pugui llençar, banyador, xancletes i tovallola!)

ALGUN VOLUNTARI/A QUE ENCARA NO HAGI PORTAT EL BERENAR S'OFEREIX??

Un petó!!!

Aina, Canti, Bernat, Berta.