29.9.08

La Generalitat presenta la campanya de foment de l'associacionisme educatiu

La Consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila i el Secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, han presentat, aquest divendres 26 de setembre, la campanya de foment de l'associacionisme juvenil d'educació en el lleure.

Aquesta campanya, empresa conjuntament pel Departament esmentat i les organitzacions d'associacionisme educatiu, té l'objectiu de reconèixer la tasca educativa i de cohesió social que duen a terme esplais i agrupaments, així com de fomentar-hi la participació d'infants i joves.

Els materials de difusió dissenyats expressament per a la campanya conviden a les famílies a acostar-se als esplais i agrupaments del seu barri o població durant l'inici del curs. Per tal que les persones interessades puguin cercar els centres més propers, els materials de difusió remeten a la base de dades d'entitats d'educació en el lleure del web de la Secretaria de Joventut (www.gencat.cat/joventut).

Dins de les accions de difusió destaca també, la carta que la Consellera ha enviat a 260.000 famílies amb infants de 0 a 10 anys per explicar la oferta formativa d'aquestes entitats.

El Departament d'Acció Social i Ciutadania preveu que, durant aquest curs 2008-2009, 100.000 infants i joves i 20.000 monitors i monitores participin a les activitats dels 1300 esplais, agrupaments i casals de joves de Catalunya.

_____________________________________

Famílies, us n'ha arribat alguna cosa de tot això a vosaltres?