23.4.08

Smart-meters... apunta't-hi!

Benvolguts Garbitencs i Garbitenques:

La Fundació Terra ens presenta un nou projecte: els Smart-Meters (medidors de consum elèctric).

Amb aquest projecte les famílies dels nens i nenes dels nostres esplais podran ser conscients del seu consum elèctric a casa seva. La visualització d’aquest consum elèctric servirà per poder prendre un compromís en la reducció i adoptar mesures per l’estalvi. La Fundació també ens ajudarà a definir com arribar a tenir un bon estalvi energètic

Cada família que s'adhereixi a aquesta iniciativa disposarà a la seva llar d'aquest medidor intel·ligent de consum elèctric durant 15 dies i que l'ajudarà a instal·lar algun monitor/a. Aquest medidor aporta la mesura de consum en treball elèctric instantani en forma de quilowats per hora. Aquest aparell de visualització disposa d’una traducció a kilos de CO2 emesos, així com de diverses funcions per mesurar el consum elèctric durant un determinat període.

Per a donar-vos més informació i apuntar-vos us convoquem el proper dissabte dia 26 a les 19h a l’Esplai. (Si no podeu venir a la reunió però esteu interessats en apuntar-vos, aviseu a qualsevol dels monitors).


Monitors i monitores (Agenda 21)
Els petits canvis, són poderosos.