3.11.07

Grup de Muntanya de la Mar de Garbi

Benvolguts, benvolgudes:

A la reunió de pares i mares de principi de curs ens varen comentar la possibilitat de dinamitzar l’Associació la Mar de Garbí (entitat “paraigües” on hi poden caber altres activitats més enllà de l’esplai). Per això ens demanàvem que diguéssim sobre quins temes ens agradaria fer activitats.

Alguns de nosaltres varem expressar les ganes per fer un grup de muntanya o d’excursionisme. El dissabte de castanyada, mentre tallàvem les castanyes, hem comentat la possibilitat de fer una excursió senzilla per començar i hem pensat que el proper diumenge 2 de desembre podríem anar a la Mola al parc de Sant Llorenç de Morunys (per sobre de Terrassa). Per sortir quedaríem a les 8 del matí davant de l’Abanderado al c. D’aristótil amb carrer Socrates.

Les dades de la sortida són:

A la cova del drac per la mola
Longitud: 4.500 m
Durada: 1 hora i 40 minuts
Dificultat: mitja. L'itinerari circula principalment per camins amples i també per petits corriols amb algun tram amb pendents. Es troba senyalitzat amb fites amb etiquetes de color groc. És apte per a un públic amb una mica d'experiència.
Recomanacions: cal portar calçat adequat, una cantimplora amb aigua i uns prismàtics.

Caldria que ens confirméssiu si veniu, i si us queden places al cotxe o si no teniu cotxe però us interessa venir igualment.

No sabem si d’aquesta sortida, o d’altres que fem durant el curs, quallarà un grup de muntanya, ni sobre quin tipus d’activitats es podran desenvolupar (excursions familiars, muntanya, alta muntanya,...) però en tot cas creiem que pot ser més interessant provar-ho de forma pràctica i ja veurem fins on ens portarà el camí. Per tant us convidem a tots i a totes a participar de la sortida i a afegir-vos al grup de muntanya (ja li trobarem un nom).

Grup de muntanya de la Mar de Garbí

Mataró 2 de novembre de 2007

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sap greu escriure això però no podré participar a la sortida!

Aquells dies coincideixen amb altres afers.

Tot i així espero que el Grup de Muntanya del Garbí no s'adormi en el cim i vagi pensant altres sortides. Un cim de 3000 per exemple?

Vinga valents!

Agur!